Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje
PT15M
Stoofpotje
Een heerlijk stoofpotje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Christa Karel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje te bereiden
Vlees met zout en peper bestrooien in stukjes snijden en bakken.doe het vlees in de juspan/sudderpan
uien in ringen snijden en bakken,
wortels in stukjes snijden.scheutje rode wijn erbij( mag ook een flinke scheut zijn)
De zakjes mix en de runderbouillon door het hele prutje heen en laat het lekker sudderen. ongeveer3 uur/ totdat het vlees bijna uitelkaar valt
uien in ringen snijden en bakken,
wortels in stukjes snijden.scheutje rode wijn erbij( mag ook een flinke scheut zijn)
De zakjes mix en de runderbouillon door het hele prutje heen en laat het lekker sudderen. ongeveer3 uur/ totdat het vlees bijna uitelkaar valt
sara zegt:
Ik wou u bedanken ik moest een stoofpot maken en dat is gelukt dankzij uw recept
vriendelijke gr Sara.:D