Recept
« Terug naar recepten
Stoofschotel (cassoulet) van kip en groenten
PT45M
Stoofschotel (cassoulet) van kip en groenten
Een heerlijk stoofschotel (cassoulet) van kip en groenten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofschotel (cassoulet) van kip en groenten te bereiden
Breng de slagroom aan de kook.
Voeg dan hieraan de groentes en de bieslook toe.
Voeg als laatste de kipreepjes toe en laat dit mengsel hierna op een matig vuurtje gedurende 5 minuten doorkoken.
Breng het geheel, indien nodig, op smaak met wat peper en wat zout.
Bereid vervolgens de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd deze warm.
Schep de cassoulet in ruime diepe borden en serveer de puree apart.
Voeg dan hieraan de groentes en de bieslook toe.
Voeg als laatste de kipreepjes toe en laat dit mengsel hierna op een matig vuurtje gedurende 5 minuten doorkoken.
Breng het geheel, indien nodig, op smaak met wat peper en wat zout.
Bereid vervolgens de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd deze warm.
Schep de cassoulet in ruime diepe borden en serveer de puree apart.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bengel6300 zegt:
Gerda zegt: