Recept
« Terug naar recepten
sugar snaps met sesamzout
PT20M
sugar snaps met sesamzout
Een heerlijk sugar snaps met sesamzout recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Donna Hay
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe sugar snaps met sesamzout te bereiden
Stoom de sugar snaps 1 tot 2 minuten boven kokend water of tot ze zacht, maar helder groen zijn. Hussel ze met de sesamolie, het citroensap, sesamzaad en zout en serveer ze warm, als hapje bij een drankje.
Bertal zegt:
Bedankt voor de leuke reactie.
Succes met het koken. :);)
m.v.g. Bert Allers