Recept
« Terug naar recepten
Suiker prinsesjes
PT50M
Suiker prinsesjes
Een heerlijk suiker prinsesjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wereldse recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Suiker prinsesjes te bereiden
1. Knip twee kroontjes van goudpapier (2 per prinsesje) en plak deze tegen elkaar met een satéprikkertje ertussen.
2. Maak van de zure suikermatjes het haar en prik dit met het kroontje op het ronde spekje.
3. Prik 2 zilverspikkels in het ronde spekje (dit zijn de oogjes).
4. Pak dan een suikerspekje en gebruik een cakebakje (van papier) als rokje.
5. Daaronder komt een mini-cakeje of een suikerspekje.
6. Zet alle onderdelen van het prinsesje vast met satéprikkertjes waar nodig.
2. Maak van de zure suikermatjes het haar en prik dit met het kroontje op het ronde spekje.
3. Prik 2 zilverspikkels in het ronde spekje (dit zijn de oogjes).
4. Pak dan een suikerspekje en gebruik een cakebakje (van papier) als rokje.
5. Daaronder komt een mini-cakeje of een suikerspekje.
6. Zet alle onderdelen van het prinsesje vast met satéprikkertjes waar nodig.
Jess zegt: