Recept
« Terug naar recepten
Suikertaart met pecannoten
PT60M
Suikertaart met pecannoten
Een heerlijk suikertaart met pecannoten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Suikertaart met pecannoten te bereiden
1. Leg het kruimeldeeg in een taartvorm en laat even bakken in een voorverwarmde oven op 180°C.
2. Klop de eieren goed op en voeg er de maïsstroop aan toe. Roer de boter zacht en roer er de kandijsuiker en een snuifje zout onder. Doe het mengsel bij de eieren en roer tot een gladde massa. Giet dit in de taartbodem.
3. Maal 50g pecannoten tot poeder. Leg de rest van de noten op de taart en zet nog eens 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Laat de taart afkoelen op een rooster en strooi er de gemalen noten over. Serveer met een bolletje vanille-ijs.
2. Klop de eieren goed op en voeg er de maïsstroop aan toe. Roer de boter zacht en roer er de kandijsuiker en een snuifje zout onder. Doe het mengsel bij de eieren en roer tot een gladde massa. Giet dit in de taartbodem.
3. Maal 50g pecannoten tot poeder. Leg de rest van de noten op de taart en zet nog eens 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Laat de taart afkoelen op een rooster en strooi er de gemalen noten over. Serveer met een bolletje vanille-ijs.