Recept
« Terug naar recepten
Superkrokante aardappels met zeezout
PT55M
Superkrokante aardappels met zeezout
Een heerlijk superkrokante aardappels met zeezout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Superkrokante aardappels met zeezout te bereiden
Kook de aardappels in water met zout met de deksel op de pan in 20 minuten gaar.Giet ze af en laat ze nog 2 minuten met de deksel op de pan staan.Verwarm de oven voor op 200 graden.doe de aardappels in een ovenschaal en schep ze goed om met de bloem en het zout.Schep de aardappels om met de olie en laat ze in de oven in 30 minuten goudbruin en krokant worden.