Dit is een knipoog naar de Japanse keuken.
De rijst krijgt een zacht-zoete, heerlijke frisse smaak.
Recept
« Terug naar recepten
Sushi met fruit
PT30M
Sushi met fruit
Een heerlijk sushi met fruit recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
15 personen
Categorieën:
- > Dranken - Koud
- > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mijn receptenlijst / boekje uit 2004
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sushi met fruit te bereiden
Kook de sushirijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Schep de warme rijst in een kom.
Meng de sappen, suiker en zout over de rijst en schep tijdens het afkoelen regelmatig door.
Vorm de rijst tot mooie rolletjes en leg daarop de plakjes fruit.
Schep de warme rijst in een kom.
Meng de sappen, suiker en zout over de rijst en schep tijdens het afkoelen regelmatig door.
Vorm de rijst tot mooie rolletjes en leg daarop de plakjes fruit.