KookJij

Sweet en Sour mie met krokante vis

Een heerlijk sweet en sour mie met krokante vis recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: conimex
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sweet en Sour mie met krokante vis te bereiden

1. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
2. Maak de peultjes schoon. Laat de maïskorrels uitlekken.
3. Snijd de visfilet in blokjes van ca. 3 cm.
4. Verhit een wok, voeg een flinke scheut olie toe en bak hierin ca. 4 minuten voorzichtig de blokjes vis goudbruin. Haal ze uit de wok en laat ze goed uitlekken.
5. Roerbak in de wok de peultjes 3-4 minuten. Voeg de mie, de maïskorrels en de woksaus toe. Goed omscheppen en goed doorwarmen.
6. Voorzichtig de visblokjes erdoor scheppen. Verdeel de mie over 2 diepe borden en bestrooi royaal met gebakken uitjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst