KookJij

Taart

Een heerlijk taart recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 2 min
Personen: 12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Taart te bereiden

Springvorm vullen met:
Cake plakjes van 1 cm, tot de bodem bedekt is.
Jam er over strijken, 1 eetl. rum.
Weer laagje vanille vla en zo om en om opbouwen.
Laatste laagje vla.
Dan in de oven 160gr. ongeveer 30 a 40 min tot bruinig.
Half af laten koelen en dan nog wat rum er over sprenkelen.
Wil je geen alcohol dan er over als het nog heet is dan verdampt het. MOET STROHRUM zijn, gewone is niet lekker!!!!

Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)

Het wordt ook wel typsi cake genoemd.
Het is erg lekker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst