Recept
« Terug naar recepten
taart met kastanjechampignons en kalkoen
PT60M
taart met kastanjechampignons en kalkoen
Een heerlijk taart met kastanjechampignons en kalkoen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe taart met kastanjechampignons en kalkoen te bereiden
Warm de oven voor op 200 graden. Laat de deegplakjes ontdooien. Snijd de kalkoen in dobbelsteentjes, de ui in halve ringen, de champignons in vieren en de tomaat in dunne plakjes. Snipper de knoflook ragfijn. Kluts de eieren met de melk of room los.
Bereidingswijze
Vet de Quichevorm in en bekleed deze met de deegplakjes. Bak de kalkoenfilet rondom aan en verdeel ze in de vorm. Strooi er wat Cajunkruiden over. Fruit nu de uien met de knoflook lichtbruin. Doe deze ook in de vorm. Leg vervolgens de plakjes tomaat erop en strooi nogmaals wat Cajunkruiden over het geheel.( De hoeveelheid ligt een beetje aan je eigen smaak, pas op het mag niet te zout worden). Bak de champignons in de rest van de olie aan en doe ze in de vorm. Tot slot giet je het eimengsel eroverheen. Bak de taart in ongeveer 40 minuten lichtbruin.
Serveertips
Serveer met een groene salade en een lekker glas rode wijn.
Bereidingswijze
Vet de Quichevorm in en bekleed deze met de deegplakjes. Bak de kalkoenfilet rondom aan en verdeel ze in de vorm. Strooi er wat Cajunkruiden over. Fruit nu de uien met de knoflook lichtbruin. Doe deze ook in de vorm. Leg vervolgens de plakjes tomaat erop en strooi nogmaals wat Cajunkruiden over het geheel.( De hoeveelheid ligt een beetje aan je eigen smaak, pas op het mag niet te zout worden). Bak de champignons in de rest van de olie aan en doe ze in de vorm. Tot slot giet je het eimengsel eroverheen. Bak de taart in ongeveer 40 minuten lichtbruin.
Serveertips
Serveer met een groene salade en een lekker glas rode wijn.