Recept
« Terug naar recepten
Taartje van pasta met spinazie en noten
PT20M
Taartje van pasta met spinazie en noten
Een heerlijk taartje van pasta met spinazie en noten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taartje van pasta met spinazie en noten te bereiden
Fruit de helft van de gesnipperde ui, fijngehakte knoflook, peper en tijm in een beetje olie. Blus af met de wijn en laat het vocht tot de helft inkoken. Voeg de bouillon en de room toe, breng aan de kook en draai het vuur uit. Schenk het mengsel al roerend bij de losgeklopte dooiers. Meng de pasta door de saus. Vul vier kleine kommetjes of kopjes met het pastamengsel. Breng in een ruime pan een bodempje water aan de kook. Plaats er een rooster of stoommandje in en zet daar de kommetjes pasta op. Doe de deksel op de pan en laat de pasta 10 minuten garen. Fruit ondertussen de andere helft van de gesnipperde ui, fijngehakte knoflook, peper en tijm in een beetje olie. Voeg de spinazie toe, roer om en breng op smaak met zout en peper. Doe de noten erbij en serveer wanneer de spinazie geslonken is.