Recept
« Terug naar recepten
Tacochips met in frisse saus gestoofde gamba's
PT30M
Tacochips met in frisse saus gestoofde gamba's
Een heerlijk tacochips met in frisse saus gestoofde gamba's recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tacochips met in frisse saus gestoofde gamba's te bereiden
Snipper de ui en augurken. Verhit een pan met de olijfolie en bak de augurken, ui, fijngehakte knoflook, rode peper en de tomatenpuree even aan. voeg de suiker toe en blus af met het sap van de limoen en 4 eetlepels water. Leg de gamba's in de saus en laat ze op half hoog vuur 5 minuten garen. Verdeel de saus over 4 bakjes. Zet een bakje midden op een diep bord en verdeel de chips eromheen. Lekker met een frisse salade.