Recept
« Terug naar recepten
Tacopizza
PT60M
Tacopizza
Een heerlijk tacopizza recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tacopizza te bereiden
-De pizzabodem maken volgens de aanwijzing op de verpakking.
-Gehakt rul bakken met de tacokruiden, kaneel en evt. een teentje knoflook.
-De pizzabodem bestrijken met de tomatensaus uit de verpakking.
-De geraspte kaas erover verdelen.
-Gehakt erover verdelen.
-Ui, paprika en champignons erover verdelen.
-De mozzarella erover verkruimelen.
-Dan afbakken in de oven op de aangegeven wijze op de verpakking van het deeg.
-Serveren met de sla en knoflooksaus.
-Gehakt rul bakken met de tacokruiden, kaneel en evt. een teentje knoflook.
-De pizzabodem bestrijken met de tomatensaus uit de verpakking.
-De geraspte kaas erover verdelen.
-Gehakt erover verdelen.
-Ui, paprika en champignons erover verdelen.
-De mozzarella erover verkruimelen.
-Dan afbakken in de oven op de aangegeven wijze op de verpakking van het deeg.
-Serveren met de sla en knoflooksaus.