Recept
« Terug naar recepten
Tacoschelp gevuld met salade
PT10M
Tacoschelp gevuld met salade
Een heerlijk tacoschelp gevuld met salade recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Vis op zijn best - John West
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tacoschelp gevuld met salade te bereiden
Verwarm de oven en bak de tacoschelpen.
Snij 1,5 avocado in blokjes en meng dit met de kidneybonen en de fijngesneden ijsbergsla.
Voeg de tonijn & dressing olijf en basilicum toe en strooi er kaas over.
Vul de tacoschelpen met het mengsel.
Snij 1,5 avocado in blokjes en meng dit met de kidneybonen en de fijngesneden ijsbergsla.
Voeg de tonijn & dressing olijf en basilicum toe en strooi er kaas over.
Vul de tacoschelpen met het mengsel.