KookJij

Tacospaghetti Vegetarisch

Een heerlijk tacospaghetti vegetarisch recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: eens in een serie gezien op tv waar ze het aan het eten waren en mn fantasie laten werken!.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tacospaghetti Vegetarisch te bereiden

-De tomatenpuree even zachtjes laten bakken.
-2 eetlepels water erbij doen en goed doorroeren.
-De ui erbij doen en ongeveer 5 minuten laten pruttelen.
-De tacokruiden erbij doen en nog een half glas water.
-Goed doorwarmen.
-Als de saus goed heet is de roomboter en de mozarella erin laten smelten.
-Als de saus te dik is nog wat water toevoegen.
-De spaghetti erdoor roeren.
-De tacoschelpen vullen met de spaghetti en de schelpen 10 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 175C.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Wij strooien altijd nog een laag kaas over de spaghetti voordat hij de oven in gaat, maar dat is een kwestie van smaak.
Je kan dit ook afwerken met plakjes tomaat over de spaghetti voordat het de oven in gaat.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst