Wij strooien altijd nog een laag kaas over de spaghetti voordat hij de oven in gaat, maar dat is een kwestie van smaak.
Je kan dit ook afwerken met plakjes tomaat over de spaghetti voordat het de oven in gaat.
Recept
« Terug naar recepten
Tacospaghetti Vegetarisch
PT30M
Tacospaghetti Vegetarisch
Een heerlijk tacospaghetti vegetarisch recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
eens in een serie gezien op tv waar ze het aan het eten waren en mn fantasie laten werken!.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tacospaghetti Vegetarisch te bereiden
-De tomatenpuree even zachtjes laten bakken.
-2 eetlepels water erbij doen en goed doorroeren.
-De ui erbij doen en ongeveer 5 minuten laten pruttelen.
-De tacokruiden erbij doen en nog een half glas water.
-Goed doorwarmen.
-Als de saus goed heet is de roomboter en de mozarella erin laten smelten.
-Als de saus te dik is nog wat water toevoegen.
-De spaghetti erdoor roeren.
-De tacoschelpen vullen met de spaghetti en de schelpen 10 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 175C.
-2 eetlepels water erbij doen en goed doorroeren.
-De ui erbij doen en ongeveer 5 minuten laten pruttelen.
-De tacokruiden erbij doen en nog een half glas water.
-Goed doorwarmen.
-Als de saus goed heet is de roomboter en de mozarella erin laten smelten.
-Als de saus te dik is nog wat water toevoegen.
-De spaghetti erdoor roeren.
-De tacoschelpen vullen met de spaghetti en de schelpen 10 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 175C.