KookJij

Tagliatella met spinazie en spekjes

Een heerlijk tagliatella met spinazie en spekjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatella met spinazie en spekjes te bereiden

-Tagliatella koken volgens de aanwijzing op de verpakking.
-1 Beker kookwater bewaren voordat je de tagliatella afgiet.
-De spekblokjes samen met de champignons en ui langzaam uitbakken.
-Hand voor hand de spinazie erbij doen en laten slinken, halverwege de knoflook erbij doen en goed doorroeren.
-Afkruiden met veel peper, een beetje oregano en weinig zout.
-Alles bij de tagliatella doen en de geraspte kaas naar smaak erbij doen.
-Goed doorroeren en als het te droog is wat van het kookwater erbij doen.
-Direct serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst