Recept
« Terug naar recepten
Tagliatella met spinazie en spekjes
PT30M
Tagliatella met spinazie en spekjes
Een heerlijk tagliatella met spinazie en spekjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatella met spinazie en spekjes te bereiden
-Tagliatella koken volgens de aanwijzing op de verpakking.
-1 Beker kookwater bewaren voordat je de tagliatella afgiet.
-De spekblokjes samen met de champignons en ui langzaam uitbakken.
-Hand voor hand de spinazie erbij doen en laten slinken, halverwege de knoflook erbij doen en goed doorroeren.
-Afkruiden met veel peper, een beetje oregano en weinig zout.
-Alles bij de tagliatella doen en de geraspte kaas naar smaak erbij doen.
-Goed doorroeren en als het te droog is wat van het kookwater erbij doen.
-Direct serveren.
-1 Beker kookwater bewaren voordat je de tagliatella afgiet.
-De spekblokjes samen met de champignons en ui langzaam uitbakken.
-Hand voor hand de spinazie erbij doen en laten slinken, halverwege de knoflook erbij doen en goed doorroeren.
-Afkruiden met veel peper, een beetje oregano en weinig zout.
-Alles bij de tagliatella doen en de geraspte kaas naar smaak erbij doen.
-Goed doorroeren en als het te droog is wat van het kookwater erbij doen.
-Direct serveren.