Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle al pesto, pomodoro e spinaci
PT20M
Tagliatelle al pesto, pomodoro e spinaci
Een heerlijk tagliatelle al pesto, pomodoro e spinaci recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harold Content
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle al pesto, pomodoro e spinaci te bereiden
Doe de spinazie in een kom meng deze met 3 à 4 eetlepels olijfolie en het citroensap. Gooi er wat peper en zout over. Laat dit rustig staan. Kook de pasta al dente, doe de olijfolie in de pan, tagliatelle erbij met de knoflook, kort omslaan. Doe de tomaten in blokjes gesneden erbij en de pesto. Goed voorzichtig door elkaar husselen. Doe de pasta door de spinazie en klaar is het.
Joyce zegt: