KookJij

Tagliatelle al pesto, pomodoro e spinaci

Een heerlijk tagliatelle al pesto, pomodoro e spinaci recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle al pesto, pomodoro e spinaci te bereiden

Doe de spinazie in een kom meng deze met 3 à 4 eetlepels olijfolie en het citroensap. Gooi er wat peper en zout over. Laat dit rustig staan. Kook de pasta al dente, doe de olijfolie in de pan, tagliatelle erbij met de knoflook, kort omslaan. Doe de tomaten in blokjes gesneden erbij en de pesto. Goed voorzichtig door elkaar husselen. Doe de pasta door de spinazie en klaar is het.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Joyce

Joyce zegt:
Mjam! Lekker en gezond... altijd mooi meegenomen ;)