Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met aspergetips
PT36M
Tagliatelle met aspergetips
Een heerlijk tagliatelle met aspergetips recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
36 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
445 kCal energie
15 Gram eiwit
27 Gram vet
36 Gram koolhydraten
15 Gram eiwit
27 Gram vet
36 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met aspergetips te bereiden
Snijd de aspergetips in stukjes van 3 cm en de peper in dunne reepjes.
Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak de aspergetips met de knoflook in circa 3 minuten op hoog vuur gaar.
Voeg op het laatste moment de peper toe.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Scheur ondertussen de munt in stukjes.
Schep de pasta om met de aspergetips, knoflook, rode peper en de rest van de olie.
Bestrooi met de munt en versgemalen zwarte peper.
Schaaf de kaas er in vlokken boven.
Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak de aspergetips met de knoflook in circa 3 minuten op hoog vuur gaar.
Voeg op het laatste moment de peper toe.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Scheur ondertussen de munt in stukjes.
Schep de pasta om met de aspergetips, knoflook, rode peper en de rest van de olie.
Bestrooi met de munt en versgemalen zwarte peper.
Schaaf de kaas er in vlokken boven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
brinkie1970 zegt:
apu zegt:
brinkie1970 zegt:
De tijden van mij zijn inclusief de wachttijden.