KookJij

Tagliatelle met aspergetips

Een heerlijk tagliatelle met aspergetips recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 36 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 445 kCal energie
15 Gram eiwit
27 Gram vet
36 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met aspergetips te bereiden

Snijd de aspergetips in stukjes van 3 cm en de peper in dunne reepjes.
Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak de aspergetips met de knoflook in circa 3 minuten op hoog vuur gaar.
Voeg op het laatste moment de peper toe.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Scheur ondertussen de munt in stukjes.
Schep de pasta om met de aspergetips, knoflook, rode peper en de rest van de olie.
Bestrooi met de munt en versgemalen zwarte peper.
Schaaf de kaas er in vlokken boven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

brinkie1970

brinkie1970 zegt:
Beste fijnproever,

De tijden van mij zijn inclusief de wachttijden.
brinkie1970

brinkie1970 zegt:
Het is niet voor niets het witte goud! Zou het goede bedrag er eens bij gaan zoeken.
apu

apu zegt:
Haha anna, ja die zullen hun geld dan meer als waard zijn hihi, hou wel van asperges, heerlijk, ga dit eens proberen, lijkt me lekker!:):):)
Anna

Anna zegt:
Zullen wel erg goede asperges zijn:p:p:p Ik zal het even weghalen, Monique;);)
apu

apu zegt:
wel duur per persoon zeg,32.15 euro hihi!;););)