Je kan voor een vetvrije versie (chloresterol) de kookroom vervangen door "becel gold".
Smaakt net zo lekker maar is natuurlijk minder smeuïg!
Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met kip
PT30M
Tagliatelle met kip
Een heerlijk tagliatelle met kip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met kip te bereiden
-Rooster de pijnboompitten lichtbruin.
-Snijd de kip horizontaal in dunne plakken.
-Meng de kipkruiden met wat olie en wrijf de kip hiermee in.
-Gril de kip in een grilpan mooi bruin.
-Doe de citroensap erbij en voeg de kookroom toe.
-Doe de paprika, champignons, mais en erwten erbij en verkruimel het bouillonblokje erover.
-Goed doorroeren en alles heet laten worden en een paar minuten laten pruttelen.
-Intussen de tagliatelle gaarkoken.
-De kipfilet eruit halen en in stukken snijden en terug in de pan doen.
-Alles door mekaar mengen en bestrooien met de pijnboompitten.
-Serveren met versgemalen peper.
-Snijd de kip horizontaal in dunne plakken.
-Meng de kipkruiden met wat olie en wrijf de kip hiermee in.
-Gril de kip in een grilpan mooi bruin.
-Doe de citroensap erbij en voeg de kookroom toe.
-Doe de paprika, champignons, mais en erwten erbij en verkruimel het bouillonblokje erover.
-Goed doorroeren en alles heet laten worden en een paar minuten laten pruttelen.
-Intussen de tagliatelle gaarkoken.
-De kipfilet eruit halen en in stukken snijden en terug in de pan doen.
-Alles door mekaar mengen en bestrooien met de pijnboompitten.
-Serveren met versgemalen peper.