Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met saffraan en zeebanket:
PT30M
Tagliatelle met saffraan en zeebanket:
Een heerlijk tagliatelle met saffraan en zeebanket: recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met saffraan en zeebanket: te bereiden
Kook de tagliatelle zoals het op het pak staat aangegeven, in ruim water met een beetje zout.
Fruit de knoflook in een beetje olie en doe de venusschelpen en de mosselen erbij.
Schud de pan en voeg de witte wijn met de saffraan toe.
Breng aan de kook doe de rest van het zeebanket erbij samen met de room.
Laat 3 tot 4 minuten sudderen en breng op smaak met peper en zout.
Doe er de uitgelekte tagliatelle bij en strooi er wat peterselie over.
Fruit de knoflook in een beetje olie en doe de venusschelpen en de mosselen erbij.
Schud de pan en voeg de witte wijn met de saffraan toe.
Breng aan de kook doe de rest van het zeebanket erbij samen met de room.
Laat 3 tot 4 minuten sudderen en breng op smaak met peper en zout.
Doe er de uitgelekte tagliatelle bij en strooi er wat peterselie over.