Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met uiensaus
PT45M
Tagliatelle met uiensaus
Een heerlijk tagliatelle met uiensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Tagliatelle met uiensaus te bereiden
Begin met de saus.
Smelt de boter in een pan, roer de uien glazig.
Dan de bloem er bij (roux), scheutje voor scheutje de bouillon en tenslotte de mosterd.
Laat lekker zachtjes pruttelen.
Voor het bakken.
Smelt de boter in een braadpan en bak de spekjes uit samen met de ui.
Gehakt er bij en rul bakken, voeg tenslotte de champignons er bij.
Doe nu de saus bij het gehaktmengsel en maak op smaak met zout en misschien nog wat mosterd.
Kook de pasta en geef de saus er bij.
Smelt de boter in een pan, roer de uien glazig.
Dan de bloem er bij (roux), scheutje voor scheutje de bouillon en tenslotte de mosterd.
Laat lekker zachtjes pruttelen.
Voor het bakken.
Smelt de boter in een braadpan en bak de spekjes uit samen met de ui.
Gehakt er bij en rul bakken, voeg tenslotte de champignons er bij.
Doe nu de saus bij het gehaktmengsel en maak op smaak met zout en misschien nog wat mosterd.
Kook de pasta en geef de saus er bij.
Mijn kookverhaal (Alie Arts)
Met een stel vriendinnen, koken en eten we regelmatig bij elkaar. Dit recept komt dan ook bij een vriendin vandaan.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
liske zegt:
modderman zegt:
Marieke zegt: