Recept
« Terug naar recepten
tagliatelle met zalm en spinaziemozzarellasaus
PT20M
tagliatelle met zalm en spinaziemozzarellasaus
Een heerlijk tagliatelle met zalm en spinaziemozzarellasaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe tagliatelle met zalm en spinaziemozzarellasaus te bereiden
Kook de pasta in ruim gezouten water.
Bak de zalm in een nootje boter.
Was de spinazie en stoof in een klontje boter met een heel teentje look.
Verwarm de room met de mozzarella in blokjes gesneden. Kruid met peper en stukje bouillonblokje.
Doe de pasta in een bord, verdeel de zalm in stukjes over de pasta, leg er wat spinazie op en overgiet met de saus.
Bak de zalm in een nootje boter.
Was de spinazie en stoof in een klontje boter met een heel teentje look.
Verwarm de room met de mozzarella in blokjes gesneden. Kruid met peper en stukje bouillonblokje.
Doe de pasta in een bord, verdeel de zalm in stukjes over de pasta, leg er wat spinazie op en overgiet met de saus.