Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle van courgette en Batavia met mangosmaak
PT10M
Tagliatelle van courgette en Batavia met mangosmaak
Een heerlijk tagliatelle van courgette en batavia met mangosmaak recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
florette-salades-nl.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle van courgette en Batavia met mangosmaak te bereiden
De courgettes wassen en hiervan met een dunschiller tagliatelle snijden. Koken in met curry op smaak gebracht zout water en meteen laten afkoelen. De ui pellen en fijnsnijden. De mango schillen en het vruchtvlees mixen met 1 dl water, hieraan de azijn toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. In het bord een nestje van tagliatelle en fijngesneden ui schikken, in het midden daarvan de Batavia leggen en garneren met muntblaadjes en afwerken met een streepje mangosaus.