Recept
« Terug naar recepten
Tajine: Ardeensgebraad met Tripel Kanunnik bier
PT120M
Tajine: Ardeensgebraad met Tripel Kanunnik bier
Een heerlijk tajine: ardeensgebraad met tripel kanunnik bier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: Ardeensgebraad met Tripel Kanunnik bier te bereiden
Het Ardeensgebraad in blokjes snijden deze even opbakken in boter samen met de spekblokjes.
Boontjes in twee verdelen.
Parika's in grove stukken snijden.
Look in zeer fijne ringen snijden.
Ajuin in grove blokjes snijden.
Tajine goed opwarmen, voeg het vlees toe de groenten, krenten en rozijnen kruid alles zeer goed en voeg een goede scheut bier toe.
Zet het vuur op de laagste stand en laat verder garen.
Boontjes in twee verdelen.
Parika's in grove stukken snijden.
Look in zeer fijne ringen snijden.
Ajuin in grove blokjes snijden.
Tajine goed opwarmen, voeg het vlees toe de groenten, krenten en rozijnen kruid alles zeer goed en voeg een goede scheut bier toe.
Zet het vuur op de laagste stand en laat verder garen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
HarryLohr zegt: