Recept
« Terug naar recepten
Tajine: eendenbouten vanuit Nederland
PT120M
Tajine: eendenbouten vanuit Nederland
Een heerlijk tajine: eendenbouten vanuit nederland recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: eendenbouten vanuit Nederland te bereiden
Eendenbouten even aanbakken in boter en kruiden.
Tajine goed opwarmen met een beetje zonnebloemolie. Zet het vuur op de laagste stand, leg de eendenbouten erin evenzeer de sjalotjes in schijfjes gesneden en look fijn gesneden.
Kruiden en wijn toevoegen. Laat +/- 100min de tajine zijn werk doen, voeg als laaste de sojascheuten, bamboescheuten, ananas, tomaatjes en rijst toe.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Tajine goed opwarmen met een beetje zonnebloemolie. Zet het vuur op de laagste stand, leg de eendenbouten erin evenzeer de sjalotjes in schijfjes gesneden en look fijn gesneden.
Kruiden en wijn toevoegen. Laat +/- 100min de tajine zijn werk doen, voeg als laaste de sojascheuten, bamboescheuten, ananas, tomaatjes en rijst toe.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: