KookJij

Tajine: rundsstoofvlees op zijn paasbest

Super mals rundsstoofvlees in de tajine.
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tajine: rundsstoofvlees op zijn paasbest te bereiden

  1. Bak het rundsvlees aan alle kante gekruid aan in boter.
  2.  Groenten grof snijden, look door de perser.
  3. Tajine opwarmen voeg de groenten en vlees toe eveneens de porto en het blokje bouillon. Zet het vuur op de laagste stand en laat rustig sudderen.
  4. Serveer dit tajine gerecht zeer warm en bind de saus.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Een deel van deze tajine bereiding gaat de diepvriezer in voor de volgende maaltijd in geval van nood en tijdgebrek.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Zou inderdaad wat veel zijn voor twee personen, maar wie weet stoere mannen krijgen het misschien wel op. Met een goede portie verse frietjes erbij ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Haha, ik wilde al zeggen, 1 kilo voor 2 personen? Weer een super Tajine gerechtje, Hildeke!