Klik op foto om te vergroten.
Een deel van deze tajine bereiding gaat de diepvriezer in voor de volgende maaltijd in geval van nood en tijdgebrek.
Recept
« Terug naar recepten
Tajine: rundsstoofvlees op zijn paasbest
PT180M
Tajine: rundsstoofvlees op zijn paasbest
Super mals rundsstoofvlees in de tajine.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: rundsstoofvlees op zijn paasbest te bereiden
- Bak het rundsvlees aan alle kante gekruid aan in boter.
- Groenten grof snijden, look door de perser.
- Tajine opwarmen voeg de groenten en vlees toe eveneens de porto en het blokje bouillon. Zet het vuur op de laagste stand en laat rustig sudderen.
- Serveer dit tajine gerecht zeer warm en bind de saus.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: