Recept
« Terug naar recepten
Tam Konijn
PT3M
Tam Konijn
Een heerlijk tam konijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
antoine willems
Bereidingstijd:
3 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tam Konijn te bereiden
konijn in stukken snijden
doe de stukken konijn in een schaal of de pan waar in je gaat braadden doe hier de azijn in en vul aan met water tot dat de stukken onder staan hier boven op de uien leggen, vul een kruiden ei (thee ei) met de inmaak kruiden en en de peperkorrels laat dit 24 uur in de koelkast staan.
neem de stukken uit de pan (schaal) dep ze droog en smeren ze met de mosterd, peper en zout in,(vocht bewaren) dan aanbraden met de croma stukken uit de pan nemen en met de rest van de boter (room) de uien en champignons bakken. Doe de stukken konijn erbij en zoveel vocht dat alles onder staat, laat dit 2 tot 3 uur sudderen vocht bij gieten als dit nodig is onder tussen 2 a 3 plakken peperkoek kruimelen boven de pan
evt. na 2 uur een beetje alles binder toevoegen
als de stukken konijn gaar zijn botjes uit de pan halen
doe de stukken konijn in een schaal of de pan waar in je gaat braadden doe hier de azijn in en vul aan met water tot dat de stukken onder staan hier boven op de uien leggen, vul een kruiden ei (thee ei) met de inmaak kruiden en en de peperkorrels laat dit 24 uur in de koelkast staan.
neem de stukken uit de pan (schaal) dep ze droog en smeren ze met de mosterd, peper en zout in,(vocht bewaren) dan aanbraden met de croma stukken uit de pan nemen en met de rest van de boter (room) de uien en champignons bakken. Doe de stukken konijn erbij en zoveel vocht dat alles onder staat, laat dit 2 tot 3 uur sudderen vocht bij gieten als dit nodig is onder tussen 2 a 3 plakken peperkoek kruimelen boven de pan
evt. na 2 uur een beetje alles binder toevoegen
als de stukken konijn gaar zijn botjes uit de pan halen
Bernadette zegt: