Recept
« Terug naar recepten
Tandori Zalm in sojasaus
PT30M
Tandori Zalm in sojasaus
Rijst en een groene salade met een knoflook-limoen dressing smaken heerlijk bij dit gerecht.
Bereiding
Hoe Tandori Zalm in sojasaus te bereiden
Wil je dit recept zo duurzaam mogelijk bereiden? Kies dan voor duurzame ingredienten! Ga naar www.fairfood.org.
Vul een schaal met een liter water en roer er 150 gram zout door. Leg de zalm hier een half uur in. Spoel de zalm af en dep droog. Haal de zalm door de tandoori-kruiden zodat de hele moot bedekt is. Leg de zalm vervolgens in een niet-metalen schaal en schenk er olijfolie over. Dek de schaal af en zet het in de koelkast voor minimaal vier uur (of nog beter: een nacht lang).
Haal de zalm uit de marinade en dep droog. Snijd de zalm in dunne plakken (van ongeveer 1cm dikte) en serveer er de sojasaus naast.
Rijst en een groene salade met een knoflook-limoen dressing smaken heerlijk bij dit gerecht.
Vul een schaal met een liter water en roer er 150 gram zout door. Leg de zalm hier een half uur in. Spoel de zalm af en dep droog. Haal de zalm door de tandoori-kruiden zodat de hele moot bedekt is. Leg de zalm vervolgens in een niet-metalen schaal en schenk er olijfolie over. Dek de schaal af en zet het in de koelkast voor minimaal vier uur (of nog beter: een nacht lang).
Haal de zalm uit de marinade en dep droog. Snijd de zalm in dunne plakken (van ongeveer 1cm dikte) en serveer er de sojasaus naast.
Rijst en een groene salade met een knoflook-limoen dressing smaken heerlijk bij dit gerecht.
gaaabje zegt:
en leuk te maken
. Gaaab;)