Recept
« Terug naar recepten
Tapas: champignons met pesto
PT20M
Tapas: champignons met pesto
Dit recept is zo eenvoudig maar toch zo lekker. Dat is mooi meegenomen want als je tapas maakt moet je vaak meerdere gerechten klaarmaken en dan is het wel fijn dat je geen moeilijke of omslachtige recepten hebt die je in tijdnood brengen.
Ik heb hier groene pesto gebruikt maar in principe kun je ook een andere pesto gebruiken.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tapas: champignons met pesto te bereiden
- Pers de citroen ui, plet de knoflook en snijd deze fijn, snijd het sjalotje fijn.
- Breng het water aan de kook en doe er het citroensap, knoflook, sjalot en de bouillonblok bij, voeg de champignons toe en laat dit geheel 5 tot 10 minuten zachtjes borrelen.
- Schep de champignons uit de pan en laat ze eventjes uitlekken.
- Schep de pesto erdoorheen.