KookJij

Tapas: Vijgen met geitenkaas en honing

Een heerlijk hapje wat je prima kunt serveren bij de tapas. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden mee, denk aan: borrelhapje, amuse, of met een beetje sla eronder als voorgerecht of lunch. Zo maak je snel een lekker hapje en dat komt goed uit als je veel tapas gerechtjes of borrel hapjes tegelijk wilt maken.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Mediterrane
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tapas: Vijgen met geitenkaas en honing te bereiden

  1. Halveer de vijgen en leg ze in een ovenschaal.
  2. Leg er een plakje geitenkaas op.
  3. Doe er een beetje honing en een amandel bovenop.
  4. Zet dit 5 tot 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden (als het kan met grill functie)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst