KookJij

Tapenade

Een heerlijk tapenade recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Turkije
Keuken: Balkan
Bron: marktkoopman
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tapenade te bereiden

tomaten en pijnboompitten met de knoflook fijn maken. Olijfolie toevoegen tot de gewenste dikte is bereikt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

deuxchapeaux

deuxchapeaux zegt:
Hallo Dorry, Het kan heel goed zonder de ansjovis.
Echter, die 2 ansjovis filetjes geven de tapenade net wat meer diepte.
Jan A.
Dorry

Dorry zegt:
Wat leuk/lekker al die kruiden erbij, ik heb ook een lekkere tapenade maar zo wordt hij alleen maar rijker van smaak maar dan zonder ansjovis brr, dat is aan ons niet besteed. Ga hem vandaag uitproberen, bedankt weer Jan voor weer een heerlijk recept.