Recept
« Terug naar recepten
Tartaar van gerookte paling op blaadje witlof
PT30M
Tartaar van gerookte paling op blaadje witlof
Een heerlijk tartaar van gerookte paling op blaadje witlof recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
n.v.t. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaar van gerookte paling op blaadje witlof te bereiden
Basilicum heel fijn knippen.
Palingfilets in kleine stukjes snijden.
In kom fijngehakte basilicum en palingfilets mengen.
Knoflook pellen en boven palingtartaar uitpersen.
Geheel goed doorscheppen en op smaak brengen met peper.
Blaadjes witlof wassen en droogdeppen met keukenpapier.
Palingtartaat over blaadjes witlof verdelen.
Gevulde blaadjes rangschikken op platte schaal en garneren met blaadjes basilicum.
Palingfilets in kleine stukjes snijden.
In kom fijngehakte basilicum en palingfilets mengen.
Knoflook pellen en boven palingtartaar uitpersen.
Geheel goed doorscheppen en op smaak brengen met peper.
Blaadjes witlof wassen en droogdeppen met keukenpapier.
Palingtartaat over blaadjes witlof verdelen.
Gevulde blaadjes rangschikken op platte schaal en garneren met blaadjes basilicum.
suzanne2 zegt:
zeker doen is een voortreffelijke amuse.:);)
succes .m.v.g Bert Allers