Recept
« Terug naar recepten
Tartaartje met groene pepersaus
PT20M
Tartaartje met groene pepersaus
Een heerlijk tartaartje met groene pepersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaartje met groene pepersaus te bereiden
Pers de sinaasappel uit en schenk het sap in een kommetje.Roer de mayonaise,crème fraîche en de peperkorrels door het sap.Verhit de boter in een kleine koekepan en bak hierin de tartaartjes op halfhoog vuur in 4 min.bruin en van binnen rosé.Leg de tartaartjes op 2 warme borden en bestrooi ze met peper en zout en houd ze warm onder aluminiumfolie.Roer het sinaasappel -groene-pepersausje door het bakvet.Roer de aanbaksels los en laat de saus al roerende inkoken tot deze licht gebonden is.Schenk de saus bij de tartaartjes.
Liske zegt: