Recept
« Terug naar recepten
Taugé en kousenband met pindasaus
PT20M
Taugé en kousenband met pindasaus
Een heerlijk taugé en kousenband met pindasaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taugé en kousenband met pindasaus te bereiden
Snijd de kousenband in stukken van 5 centimeter.Kook de courgetteplakken 1 minuut en laat ze uitlekken.Kook de kousenband of sperziebonen in 6 minuten beetgaar en laat ze uitlekken.Leg de courgette,kousenband en taugé op een schaal.Garneer met halve eieren.Verwarm de pindasaus en breng op smaak met sambal.Giet de pindasaus over de groenten en eieren.