KookJij

Terrine van fricandeau en zalm

Een heerlijk terrine van fricandeau en zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Terrine van fricandeau en zalm te bereiden

Verwarm de bouillon, knip de bieslook erboven fijn en los de gelatine erin op. laat de bouillon iets opstijven. Snijd de fricandeau in plakjes en trancheer de zalm tot dunne plakjes. Leg in een terrinvorm een stukje plasticfolie. Zet de terrine in ijswater. Doe een beetje bouillon in de vorm en leg hierop plakjes fricandeau. Dek dit af met een beetje bouillon en leg erdan plakjes zalm op. Weer afdekken met bouillon en dit herhalen totdat de terrine gevuld is. Zet de terrine in de koelkast om verder te laten opstijven. Snijd voor het serveren de terrine in mooie plakjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst