Recept
« Terug naar recepten
Pasta visbordje met witloof en appel
PT10M
Pasta visbordje met witloof en appel
Een heerlijk pasta visbordje met witloof en appel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta visbordje met witloof en appel te bereiden
Appel en witloof zeer fijn snijden kruiden met peper en een beetje viskruiden.
4 rolmopjes in blokjes snijden.
Voeg deze bij de appel en witloof en giet er een klein beetje vocht van de rolmopsen over voor verkleuring.
Dresseer de borden, pasta aan de buitenzijde evenzeer de witloofblaadjes. In het midden de appel-witloof mengeling dresseer de zalm erover.
Strooi de garnalen er rond werk af met rolmops in twee gesneden een paar sprietjes bieslook fijn gesneden.
Voor de saus alles goed mengen en over de salade dresseren.
Serveer zeer fris.
4 rolmopjes in blokjes snijden.
Voeg deze bij de appel en witloof en giet er een klein beetje vocht van de rolmopsen over voor verkleuring.
Dresseer de borden, pasta aan de buitenzijde evenzeer de witloofblaadjes. In het midden de appel-witloof mengeling dresseer de zalm erover.
Strooi de garnalen er rond werk af met rolmops in twee gesneden een paar sprietjes bieslook fijn gesneden.
Voor de saus alles goed mengen en over de salade dresseren.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.