KookJij

Terrine van peperkoek met peer

Een heerlijk terrine van peperkoek met peer recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Boursin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Terrine van peperkoek met peer te bereiden

Bekleed een cakevorm van 16 of 18 cm lang met vershoudfolie.
Schil de peer, snijd ze in blokjes en besprenkel ze met citroen zodat ze niet bruin wordt.
Leg de sneetjes peperkoek op de bodem van de terrine (snijd de zijkanten af zodat ze in de vorm passen).
Bedek ze met blokjes peer en vervolgens met de Boursin verse roomkaas Peper.
Herhaal dit en eindig met de peperkoek.
Laat minstens 1 uur in de koelkast rusten.
Snijd de terrine vlak voor het serveren in plakjes en bestrooi met enkele roze peperbessen.

Ideaal aan het einde van de maaltijd met een groene sla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst