Recept
« Terug naar recepten
Tête de Veau 1
PT90M
Tête de Veau 1
Een heerlijk tête de veau 1 recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Limburgse streekgerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tête de Veau 1 te bereiden
Maak van het gehakt hele kleine gehaktballetjes en braad ze in een pan. Haal ze uit de pan en leg ze even apart. Breng een pan met water aan de kook en doe hier de poulet in met de laurierbladen en kruidnagels. Maak hier een stevige bouillon van. Verwijder hierna de laurierblaadjes en kruidnagels. De pan moet ongeveer voor de helft gevuld zijn met bouillon. Voeg nu de rest van de ingrediénten en de gehaktballetjes toe en laat het 1 uur trekken. Op het laatst binden.