Recept
« Terug naar recepten
Texaanse Barbequeschotel met Roerbakgroenten
PT20M
Texaanse Barbequeschotel met Roerbakgroenten
Een heerlijk texaanse barbequeschotel met roerbakgroenten recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mariëlle de zwart
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
430 kCal energie
27 Gram eiwit
22 Gram vet
31 Gram koolhydraten
27 Gram eiwit
22 Gram vet
31 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
de super
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Texaanse Barbequeschotel met Roerbakgroenten te bereiden
Snijd de hamlappen in blokjes, verhit 1 el olie in een wok en bak de blokjes vlees in 4 minuten omscheppend bruin. Schep de groente door het vlees en roerbak dat ongeveer 5 minuten. Voeg de inhoud van het bakje Texaanse barbequemix toe en laat alles 8 minuten zachtjes pruttelen. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 5 minuten gaar. Schep ze regelmatig om, serveer de Texaanse Barbequeschotel met de gebakken aardappelschijfjes.
* EET SMAKELIJK *
* EET SMAKELIJK *
rian zegt:
ook erg lekker:p