Recept
« Terug naar recepten
Thais gevulde stokbrood
PT15M
Thais gevulde stokbrood
Een heerlijk thais gevulde stokbrood recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
joshua mulders
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
joshua
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thais gevulde stokbrood te bereiden
- verwarm de oven voor op 200graden
- laat de campignones uitlekken
- was de uitjes en snij ze in stukken van 1cm
- hak 4 koriander takjes fijn
- verhit de olie in een wok
- bak de uitjes 2 min
- voeg de oestersaus,champignones,koriander,sambal en de suiker
- laat het op een laag vuurtje staan
- snij het brood in de lengte door
- beleg het brood met de chamignons
- leg de brood in de oven en bak het ongeveer 7 min
- snij het brood in 2 stukken
- serveer het brood met de overige koriander
- laat de campignones uitlekken
- was de uitjes en snij ze in stukken van 1cm
- hak 4 koriander takjes fijn
- verhit de olie in een wok
- bak de uitjes 2 min
- voeg de oestersaus,champignones,koriander,sambal en de suiker
- laat het op een laag vuurtje staan
- snij het brood in de lengte door
- beleg het brood met de chamignons
- leg de brood in de oven en bak het ongeveer 7 min
- snij het brood in 2 stukken
- serveer het brood met de overige koriander
bobbeltje zegt: