Recept
« Terug naar recepten
Thais recept met runderreepjes en citroengras
PT20M
Thais recept met runderreepjes en citroengras
Een heerlijk thais recept met runderreepjes en citroengras recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Thais recept met runderreepjes en citroengras te bereiden
VERBETERD RECEPT
Ontdoe het citroengras van de buitenste 2 rokken en snij de boven en de onderkant eraf. Zo vermijd je de vervelende harde stukjes. Vervolgens het citroengras met een keukenschaar in kleine stukjes knippen. Bak de runderreepjes van AH zonder olie toe te voegen (zeker geen wokolie gebruiken) in een wok bruin. Voeg vervolgens de fijngeknipte citroengras en de rode paprika in de wokpan toe en fruit het geheel gedurende 10-15 minuten. De laatste 5 minuten de rode ui met eventueel een teentje knoflook meewokken. Op het laatst roert men de bakgember en de djahe er doorheen en laat het in een paar minuten weer even opwarmen . Opdienen met rijst.
Eet smakelijk!
Ontdoe het citroengras van de buitenste 2 rokken en snij de boven en de onderkant eraf. Zo vermijd je de vervelende harde stukjes. Vervolgens het citroengras met een keukenschaar in kleine stukjes knippen. Bak de runderreepjes van AH zonder olie toe te voegen (zeker geen wokolie gebruiken) in een wok bruin. Voeg vervolgens de fijngeknipte citroengras en de rode paprika in de wokpan toe en fruit het geheel gedurende 10-15 minuten. De laatste 5 minuten de rode ui met eventueel een teentje knoflook meewokken. Op het laatst roert men de bakgember en de djahe er doorheen en laat het in een paar minuten weer even opwarmen . Opdienen met rijst.
Eet smakelijk!