KookJij

Thaise garnalen met bananen- en komkommersalsa

Een heerlijk thaise garnalen met bananen- en komkommersalsa recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Melissa - K. Patat 090412
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise garnalen met bananen- en komkommersalsa te bereiden

Doe de bananen, komkommers, munt, koriander, gember en rode chili's in een grote kom en meng goed door elkaar.
Roer de limoensap, vissaus en bruine suiker in een andere kom door elkaar tot de suiker is opgelost.
Roer dit door de salsa heen.
Breng een grote pan lichtgezouten water aan de kook.
Voeg de garnalen toe en kook ze gedurende 3 minuten tot ze roze geworden zijn.
Serveer ze met de bananensalsa ernaast of erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst