Recept
« Terug naar recepten
Thaise garnalen met bananen- en komkommersalsa
PT30M
Thaise garnalen met bananen- en komkommersalsa
Een heerlijk thaise garnalen met bananen- en komkommersalsa recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Melissa - K. Patat 090412
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise garnalen met bananen- en komkommersalsa te bereiden
Doe de bananen, komkommers, munt, koriander, gember en rode chili's in een grote kom en meng goed door elkaar.
Roer de limoensap, vissaus en bruine suiker in een andere kom door elkaar tot de suiker is opgelost.
Roer dit door de salsa heen.
Breng een grote pan lichtgezouten water aan de kook.
Voeg de garnalen toe en kook ze gedurende 3 minuten tot ze roze geworden zijn.
Serveer ze met de bananensalsa ernaast of erover.
Roer de limoensap, vissaus en bruine suiker in een andere kom door elkaar tot de suiker is opgelost.
Roer dit door de salsa heen.
Breng een grote pan lichtgezouten water aan de kook.
Voeg de garnalen toe en kook ze gedurende 3 minuten tot ze roze geworden zijn.
Serveer ze met de bananensalsa ernaast of erover.