Recept
« Terug naar recepten
Thaise gele currypasta
PT10M
Thaise gele currypasta
Een heerlijk thaise gele currypasta recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Aziatische Ingredienten
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise gele currypasta te bereiden
Als je het fijn gaat wrijven in een grote vijzel is het handig alles vast zo klein mogelijk te snijden. Ga je blenderen, dan kun je het wat grover laten. Voeg zo nodig een paar eetlepels water of olie toe en wiebel de blender ruw heen en weer tot “het pakt” en je een mooie, fijne currypasta draait. Met een keukenmachine lukt dat niet/moeilijk. De currypasta is een week, misschien wel twee weken te bewaren in de koelkast. Of vries ze in kleine porties in, steeds precies genoeg voor één gerecht.