Recept
« Terug naar recepten
Thaise kippasteitjes
PT25M
Thaise kippasteitjes
Een heerlijk thaise kippasteitjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
C. Brink 020314
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise kippasteitjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe de kip met de boemboe, vissaus en het eiwit in de keukenmachine en maal in 1 minuut tot gehakt.
Schep bosui erdoor.
Klop eierdooier los.
Snijd de hoeken van de bladerdeegplakjes, zodat er cirkels ontstaan.
Verdeel de kip erover en vouw dubbel.
Druk met een vork de randen goed dicht.
Bestrijk de pasteitjes met de eidooier.
Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in circa 25 minuten bruin in de oven.
Doe de kip met de boemboe, vissaus en het eiwit in de keukenmachine en maal in 1 minuut tot gehakt.
Schep bosui erdoor.
Klop eierdooier los.
Snijd de hoeken van de bladerdeegplakjes, zodat er cirkels ontstaan.
Verdeel de kip erover en vouw dubbel.
Druk met een vork de randen goed dicht.
Bestrijk de pasteitjes met de eidooier.
Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in circa 25 minuten bruin in de oven.
Eva zegt:
Bedankt gr eva