Recept
« Terug naar recepten
Thaise mosselpapillot
PT30M
Thaise mosselpapillot
Een heerlijk thaise mosselpapillot recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Yunomi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise mosselpapillot te bereiden
Snij de sluimererwten in fijne reepjes (julienne).
Snij de minimaïs in de lengte in vieren.
Maak een papillot met boterham- of zilverpapier. Gebruik je zilverpapier? Hou de blinkende kant langs binnen. De matte kant laat de warmte door en de glanzende kant reflecteert de hitte.
Leg de sojascheuten, de minimaïs en de sluimererwten in de papillot.
Was de mosselen grondig en verdeel ze over de papillotten.
Meng de kokosmelk naar smaak met de groene currypasta en verdeel over de papillotten. Voeg er ook een klontje Solo Light aan toe. Kruid met fijngehakte koriander.
Plooi de papillotten toe en laat 15 minuten garen op een hete barbecue of in de oven.
Dien de papillotten op in het papier. Zo kunnen je gasten ten volle genieten van het aroma.
Snij de minimaïs in de lengte in vieren.
Maak een papillot met boterham- of zilverpapier. Gebruik je zilverpapier? Hou de blinkende kant langs binnen. De matte kant laat de warmte door en de glanzende kant reflecteert de hitte.
Leg de sojascheuten, de minimaïs en de sluimererwten in de papillot.
Was de mosselen grondig en verdeel ze over de papillotten.
Meng de kokosmelk naar smaak met de groene currypasta en verdeel over de papillotten. Voeg er ook een klontje Solo Light aan toe. Kruid met fijngehakte koriander.
Plooi de papillotten toe en laat 15 minuten garen op een hete barbecue of in de oven.
Dien de papillotten op in het papier. Zo kunnen je gasten ten volle genieten van het aroma.