Recept
« Terug naar recepten
Thaise Omelet Rolletjes (Kai Yud Sai)
PT20M
Thaise Omelet Rolletjes (Kai Yud Sai)
Een heerlijk thaise omelet rolletjes (kai yud sai) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise Omelet Rolletjes (Kai Yud Sai) te bereiden
Klop de eieren los in een kommetje en voeg het water en de sojasaus toe. Zet even weg.
Voeg de sjalotjes en de rode peper samen en mix ze tot er een soort pasta ontstaat (bijvoorbeeld in een keukenmachine).
Verhit wat olie in een niet te grote (22 cm.) koekenpan en bak met de helft van het eiermengsel een omelet. Haal de omelet uit de pan en bak met het overgebleven eiermengsel een tweede omelet.
Smeer beide omeletten in met de currypasta en het mengsel van sjalotten en rode peper. Verdeel de koriander hier overheen en rol de omeletten strak op. Snij beide omeletten doormidden en daarna elke helft nog een keer, maar dan diagonaal. Direct serveren.
Voeg de sjalotjes en de rode peper samen en mix ze tot er een soort pasta ontstaat (bijvoorbeeld in een keukenmachine).
Verhit wat olie in een niet te grote (22 cm.) koekenpan en bak met de helft van het eiermengsel een omelet. Haal de omelet uit de pan en bak met het overgebleven eiermengsel een tweede omelet.
Smeer beide omeletten in met de currypasta en het mengsel van sjalotten en rode peper. Verdeel de koriander hier overheen en rol de omeletten strak op. Snij beide omeletten doormidden en daarna elke helft nog een keer, maar dan diagonaal. Direct serveren.