Recept
« Terug naar recepten
Thaise penang curry met eendenborst
PT30M
Thaise penang curry met eendenborst
Een heerlijk thaise penang curry met eendenborst recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise penang curry met eendenborst te bereiden
Breng kokosmelk aan de kook.
Voeg het zakje onoff spices Thaise penang-currypast toe. Kook het geheel totdat het ingekookt is en er rode olie aan de oppervlakte verschijnt. Dit duurt ongeveer 15-20 minuten.
Gaar de eenborst naar smaak, en snijd in plakjes. Hou de eend warm.
Breng de penang curry naar wens op smaak met vissaus en palm suiker.
Serveer de eendenborst in de penang curry en garneer met de chilipepers en limoen blaadjes.
Lekker met gestoomde jasmijnrijst.