Recept
« Terug naar recepten
Thaise pikante soep met rijstnoedels en visballetjes
PT20M
Thaise pikante soep met rijstnoedels en visballetjes
Een heerlijk thaise pikante soep met rijstnoedels en visballetjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2/3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise pikante soep met rijstnoedels en visballetjes te bereiden
Maak een Tom Yam soep door de bouillon te verhitten en het zakje Tom Yam soep toe te voegen.
Voeg de rijstnoedels toe en laat deze ik korte tijd zacht worden.
Voeg de visballetjes en een deel van de taugé toe en verhit de soep.
Serveer de Tom Yam soep en garneer met de rest van de taugé en bosui.