KookJij

Thaise rode curry

Een heerlijk thaise rode curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2/3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise rode curry te bereiden


Verhit de kokosmelk en voeg de inhoud van het zakje onoff spices Thaise rode-currypasta toe
Kook het geheel totdat er rode olie aan de oppervlakte verschijnt. Dit duurt ongeveer 15-20 minuten.
Voeg de vissaus en (palm)suiker naar smaak toe en roer goed.
Voeg vlees of vis toe en kook totdat de vlees of vis gaar zijn.
Garneer met de rode peper ringetjes en limoenblaadjes toe en serveer met gestoomde jasmijnrijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst