Recept
« Terug naar recepten
Thaise rode curry
PT30M
Thaise rode curry
Een heerlijk thaise rode curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise rode curry te bereiden
Verhit de kokosmelk en voeg de inhoud van het zakje onoff spices Thaise rode-currypasta toe
Kook het geheel totdat er rode olie aan de oppervlakte verschijnt. Dit duurt ongeveer 15-20 minuten.
Voeg de vissaus en (palm)suiker naar smaak toe en roer goed.
Voeg vlees of vis toe en kook totdat de vlees of vis gaar zijn.
Garneer met de rode peper ringetjes en limoenblaadjes toe en serveer met gestoomde jasmijnrijst.