KookJij

Thaise saté van ossenhaas

Een heerlijk thaise saté van ossenhaas recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2/3 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise saté van ossenhaas te bereiden

Snij de ossenhaas in blokjes.
Bak de ui en knoflook in olie totdat de ui glazig is, zet het vuur uit.
Voeg de Tom Yam pasta, palmsuiker, vissaus, water, oestersaus en sojasaus toe
Roer het geheel goed, en laat de marinade afkoelen tot kamertemperatuur.
Marineer de ossenhaas minimaal 1 uur in de marinade
Rijg de ossenhaas aan saté stokjes en gril deze op je favoriet manier.
Serveer met Thaise saté saus en een frisse komkommer dip.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst