Recept
« Terug naar recepten
Thaise saté van ossenhaas
PT30M
Thaise saté van ossenhaas
Een heerlijk thaise saté van ossenhaas recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise saté van ossenhaas te bereiden
Snij de ossenhaas in blokjes.
Bak de ui en knoflook in olie totdat de ui glazig is, zet het vuur uit.
Voeg de Tom Yam pasta, palmsuiker, vissaus, water, oestersaus en sojasaus toe
Roer het geheel goed, en laat de marinade afkoelen tot kamertemperatuur.
Marineer de ossenhaas minimaal 1 uur in de marinade
Rijg de ossenhaas aan saté stokjes en gril deze op je favoriet manier.
Serveer met Thaise saté saus en een frisse komkommer dip.
Bak de ui en knoflook in olie totdat de ui glazig is, zet het vuur uit.
Voeg de Tom Yam pasta, palmsuiker, vissaus, water, oestersaus en sojasaus toe
Roer het geheel goed, en laat de marinade afkoelen tot kamertemperatuur.
Marineer de ossenhaas minimaal 1 uur in de marinade
Rijg de ossenhaas aan saté stokjes en gril deze op je favoriet manier.
Serveer met Thaise saté saus en een frisse komkommer dip.